Storm Antoni op komst: Lees hier meer!

Storm Antoni op komst

Is storm Antoni op komst? Dat vraag je je waarschijnlijk af nu je op deze pagina terecht bent gekomen. Je bent hier op de juiste plek want hier lees je precies wat je kunt verwachten van storm Antoni.

Storm Antoni is de eerste storm van het stormseizoen 2022-2023. Het vorige stormseizoen werd afgesloten met storm Franklin en Gladys. Het was een stormseizoen met veel stormen achter elkaar. Nu is het dus de beurt aan storm Antoni.

Lees dus snel verder en kom alles te weten over deze storm!

Wanneer komt storm Antoni?

Wanneer storm Antoni eraan komt is nog niet duidelijk. Er wordt nog geen storm verwacht. De kans is het grootst dat Antoni in september, oktober of november zal gaan waaien. Tijdens de herfst is het vaak erg winderig zodat de blaadjes van de bomen kunnen waaien. Ook is het nog niet bekend of Antoni over Nederland, Groot Brittanië of Ierland gaat waaien. Houdt deze pagina dus in de gaten. Wanneer er meer bekend is over deze storm, lees je het hier.

Wat te doen bij stormschade?

Het kan maar zo zijn dat er tijdens deze storm, stormschade ontstaat. Dan is het wel zo handig om te weten wat je moet doen wanneer je het overkomt.

Bij veel verwerkingen is stormschade gedekt. Neem daarom bij stormschade direct contact op met je verzekering of tussenpersoon. Wanneer er stormschade ontstaat door je buren, bijvoorbeeld wanneer een boom van hun jouw kant op is gevallen, claim dit dan bij je eigen inboedel- of opstalverzekering. Heb je grote stormschade aan je woning, dan claim je deze ook bij je eigen verwerking.

Meer informatie over stormschade vind je op de website van de Consumentenbond.