Slecht weer: Je hoeft je nooit te vervelen


Slecht weerSlecht weer, bijna niemand vind het leuk. De meeste mensen willen mooi weer zodat ze lekker naar buiten kunnen en genieten van het weer. Toch kan je met slecht weer ook een hoop leuke dingen doen en dat is maar goed ook. In Nederland is het meestal niet zulk mooi weer. Op deze pagina kom je er achter wat je allemaal kunt gaan doen.

Slecht weer? Ga naar een wellness center

Niets is fijner dan een dagje ontspannen in een wellness, zeker wanneer je flink baalt van het slechte weer. Heerlijk bijkomen in de sauna, een massage krijgen of lekker relaxen in de whirlpool, het kan allemaal.

Ga bowlen met vrienden of familie

Wat je ook kunt doen met slecht weer is een uurtje bowlen met vrienden of familie. Super gezellig, iedereen kan mee doen. Wanneer je niet aan de beurt bent bestel je een drankje, bitterballen of frikadellen zodat je kunt toekijken of de andere net zo goed zijn als jij.

Naar het zwembad

Met slecht weer is het heerlijk om te gaan zwemmen en met zo’n 1500 zwembaden in Nederland is er altijd wel eentje in de buurt. Terwijl het buiten plenst van de regen, plons jij in het warme zwembad water. Bij sommige zwembaden kun je ook van de glijbaan of even relaxen in een sauna of koud waterbad.

Escape room

Wanneer het buiten regent of koud is, is het ideaal om naar een escape room te gaan. Wanneer jij en je vrienden naar binnengaan, is het al weer droog wanneer jullie naar buiten komen. Er zijn vele verschillende escape rooms met ieder zijn eigen thema. Het is de bodoeling zo snel mogelijk naar buiten te komen. Doormiddel van opdrachten kun je de weg naar buiten vinden. Een Escape room is ook goed voor teambuilding, bijvoorbeeld met je studiegroepje of een bedrijfsuitje.

Indoor Golf

Houdt je van golfen maar is het buiten te koud of te nat? Dan kun je altijd nog binnen golfen. Zo kun je altijd aan je swing blijven werken. Wanneer je nog niet zo goed bent in golf, kun je vaak lessen nemen. Indoor golf is ook erg leuk als teamuitjes, familie uitjes of kinderfeestjes.

Bioscoop

Bij slecht weer kun je met je vrienden naar de bioscoop. Een spannende thriller of een angstaanjagende horror film. Met het grote aanbod aan films in de vele bioscopen hoef je je nooit te vervelen. Geen zin in de Bioscoop? Dan kun je altijd nog gaan Netflixen op de bank.

Lasergamen of paintballen

Zin om te gaan lasergamen of te paintballen? Met slecht weer is het een goede manier om jezelf met je vrienden, familie of collega’s te vermaken. Haal zoveel mogelijk punten door andere spelers te raken. Wees wel voorzichtig met paintball, je kunt er blauwe plekken aan overhouden.

Het museum

Een museum is geweldig om naar toe te gaan wanneer het slecht weer is. In Nederland zijn zo’n 680 musea’s. Er is dus voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld treinen kijken in het Spoorweg museum is Utrecht, vliegtuigen bekijken in Aviodrome in Lelystad of bezoek de Nachtwacht in het Rijksmuseum in Amsterdam. Met de CJP pas kunnen jongeren vaak met korting binnenkomen in musea’s.

Indoor karting

Lekker racen, vele jongens en mannen vinden dit helemaal geweldig. Laten zien dat jij de gene bent die het beste kunt rijden. Daag je vrienden uit voor een heat en zorg dat jij de gene bent die gaat winnen.

Mooi weer bestellen

Misschien nog wel de beste tip op deze pagina. Bestel mooi weer wanneer het slecht weer is. Wie weet wordt het dan wel mooi weer. Plaats je bestelling op Deze pagina.