Sneeuw bestellen? Klik dan hier!


Sneeuw bestellen
Je kent het wel, eindelijk heb je een weekje vrij van je werk en je gaat op wintersport. Een paar dagen van tevoren kijk je naar de sneeuwhoogtes, maar er ligt geen sneeuw. Dat is flink balen! Wat besluit je te doen, annuleer je de vakantie en hoop je dat je volgend jaar meer mazzel of hebt of ga het er toch op wagen? Gelukkig kan je op deze pagina sneeuw bestellen.

De wintersport, een vakantie waar je naar uitkijkt. Een dik pak sneeuw zodat je lekker hard van de berg af kan gaan met familie of vrienden. Door de klimaatverandering is het niet meer vanzelfsprekend dat er ook echt sneeuw ligt. Als je net die pech hebt is het enige dat overblijft de Apres ski. Sneeuwkanonnen zijn handig, maar er gaat niets boven echte sneeuw natuurlijk.

Een andere reden om sneeuw te bestellen kan zijn dat je graag een keer een sneeuwballen gevecht wilt met een vriend, vriendin of familie. Het kan ook zijn dat je een vervelende buurman hebt die je graag ingesneeuwd ziet. Het maakt niet uit waarom je sneeuw wilt bestellen en het wat voor weer het op dit moment is. De weergoden gaan sowieso voor je aan de slag!

Sneeuw bestellen

Sneeuw bestellen werkt heel eenvoudig. Je klikt op Bestellen in het menu. Je geeft aan voor welke datum je een pak sneeuw wilt en dat je sneeuw wilt met een lage temperatuur. Vervolgens geef je een reden op, plaatst de bestelling en deel deze op social media.

Wat gebeurt er na je bestelling?

Nadat je bestelling geplaatst is gaan onze weergoden hun best doen voor je. Ze hebben veel ervaring en doen hun uiterste best voor je. De weergoden hebben veel meteorologische kennis en verstand van wiskundige berekeningen. Natuurlijk verdiepen ze zich ook in de plaats waar de sneeuw moet komen. Elke plaats is anders, dus dat vergt soms wel wat uitzoekwerk.

Kijk ook op Deze pagina of er sneeuw verwacht wordt.