Sneeuw op komst: Bekijk hier of er sneeuw valt


Sneeuw op komst

Sneeuw op komst? Dat je op deze pagina terecht bent gekomen, komt vast omdat je benieuwd bent of er sneeuw op komst is. Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Daarnaast lees je op deze pagina ook wanneer er sneeuw is gevallen in 2021 en 2022.

Lees daarom verder en kom er achter of er binnenkort sneeuw gaat vallen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je daarnaast met een gerust hart de deur uit.

Sneeuw op komst februari 2024

Er is geen sneeuw meer op komst in februari 2024. Al de hele maand zijn de temperaturen boven het vriespunt en dan kan er geen sneeuw vallen.

Ook de komende 2 weken blijven de temperaturen hoog en is er geen sneeuw op komst.

Sneeuw in Nederland

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zal er de komende weken geen sneeuw vallen in Nederland. Het is wachten tot de temperatuur weer gaat dalen.

Er is in februari nog genoeg kans op kouder weer, dus wie weet gaat het dan nog sneeuwen.

Code geel

Vaak wanneer er sneeuw op komst is wordt door het KNMI code geel afgegeven om mensen te waarschuwen voor bijvoorbeeld gladheid.

In sommige gevallen kan er code oranje of zelfs rood worden afgegeven. Het wordt dan afgeraden naar buiten te gaan.

Sneeuw in 2024

Er is in januari 2024 veel sneeuw gevallen in Nederland. Vooral in Limburg. Daar viel in de heuvels 20 centimeter sneeuw.

Sneeuw in 2023

In de laatste week van november en de eerste dagen van december viel er geregeld sneeuw. Vaak ging het om natte sneeuw. In het noorden was de grootste kans dat de sneeuw bleef liggen, al kon dat in andere delen van het land plaatselijk ook gebeuren. Het is voor het eerst in

De eerste sneeuw in 2023 is gevallen in de nacht van 19 op 20 januari. De meeste sneeuw viel in het oosten en zuiden. Er werd 3 tot 5 centimeter sneeuw verwacht. Toch lag er op sommige plekken 10 of 12 centimeter. Het KNMI had vanwege sneeuw en gladheid code oranje afgegeven.

Sneeuwpop maken

Om een mooie sneeuwpop te kunnen maken, of natuurlijk een sneeuwbal, heb je plaksneeuw nodig. Dat ontstaat meestal uit grote sneeuwvlokken die net gevallen zijn. Verder is het daarnaast ook belangrijk dat er niet teveel wind staat. Dat verkleint de kans dat de sneeuw plakt en dat jij een mooie sneeuwpop kunt maken.

Sneeuw bestellen

Wil je toch genieten van de sneeuw, dan kun je natuurlijk altijd sneeuw bestellen op deze website. Meer informatie daarover vind je op de pagina Sneeuw bestellen.

Ben je daarnaast ook benieuwd of je de autoruiten moet krabben, Bekijk dan Deze pagina.

Sneeuwschep

Pannenkoekslede

Koop hier

Koop hier