Strandweer: Bekijk hier of het strandweer wordt


Strandweer

Ben jij benieuwd of het strandweer wordt? Anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terechtgekomen. Hier lees je of je of het wel of geen strandweer wordt.

Daarnaast lees je hier ook wat je kan doen op het strand en vind je een aantal tips voordat je naar het strand gaat.

Lees dus snel verder en kom erachter!

Strandweer vandaag

De temperatuur stijgt vandaag tot maximaal: 23.6°C. Dat betekent dat het vandaag strandweer is.

Bekijk op de pagina UV index vandaag wat de UV index wordt en of je je in moet smeren.

Wat te doen op het strand?

Nu je weet of het wel of geen standweer is, vraag je je misschien af wat je kunt doen op het stand. Natuurlijk kun je in de zon gaan liggen om bruin te worden of even zwemmen in de zee, maar er is nog zoveel meer te doen.

Je kunt bijvoorbeeld een picknick organiseren op het strand of een kampvuur maken. Je kan ook iets sportiefs doen. Ga bijvoorbeeld beachvolleyballen, een vangspel doen met een klittenband tennisbal of ga lummelen in het water met vrienden of familie.

Heb je even genoeg van het strand, dan kun je ook gaan eten in een restaurant of een beachclub. Daarna kun je dan weer terug naar het strand om bijvoorbeeld schelpen te gaan zoeken.

Tips voor je naar het strand gaat

Hieronder vind je tips voordat je naar het strand gaat. Daarvan is de belangrijkste dat je op tijd van huis weggaat. Zeker als je naar de Nederlandse kust gaat. Als je die kant opgaat, is de kans groot dat je in de file komt te staan. Je kan natuurlijk ook een strand uitkiezen welke rustiger is. Vergeet natuurlijk ook de zonnebrand niet.

  • Vertrek op tijd van huis
  • Neem eten, snacks en drinken mee
  • Vergeet de zonnebrand niet
  • Neem een parasol en/of windscherm mee
  • Neem een goed boek mee
  • Volg de tips van de reddingsbrigade op
  • Let goed op je kinderen