Weer Lowlands 2023: Bekijk hier de verwachting!


Weer Lowlands 2023

Weer Lowlands 2023. Ben jij daar benieuwd naar? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Hier lees je de actuele weersverwachting voor Lowlands. Als je naar dit festival toegaat, wil je natuurlijk dat het mooi weer wordt. Zeker nu het dit jaar eindelijk weer doorgaat.

Naast het weer van dit jaar tijdens Lowlands, lees je ook wat het ideale festival weer is.

Lees dus snel verder en kom erachter wat voor weer het gaat worden!

Lowlands wordt in 2023 gehouden vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Net zoals Defqon wordt Lowlands georganiseerd op het evenementen terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Benieuwd naar het weer tijdens Lowlands 2024? Bekijk dan deze pagina.

Weer Lowlands 2023: De actuele verwachting

Tijdens Lowlands zal de temperatuur overdag stijgen tot rond de 26 graden. In de nacht koelt het af tot 15 tot 18 graden. Het wordt dus warm. Gelukkig zijn de nachten niet heel koud. Dat is wel zo fijn als je op de camping staat. Verder zullen zon en wolken elkaar afwisselen. Er wordt geen regen of onweer meer verwacht.

Het lijkt dus goed festival weer te gaan worden. Naast voldoende water drinken is het ook belangrijk je goed in te smeren zodat je niet zal verbranden.

Goed festival weer bestellen

Lowlands wordt gehouden in augustus en dan is de kans op goed festival weer groot. Toch kan het gebeuren dat het fris wordt, gaat regenen of onweren. Gelukkig kun je op Deze pagina mooi weer bestellen. Wie weet komt jouw weerwens wel uit en kun je met mooi weer gaan feesten. Daar gaan onze weer goden in elk geval hun best voor doen 🙂

Het ideale festival weer

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de kans op mooi weer in augustus best groot is. Los daarvan lees je hieronder wat het ideale weer is tijdens een festival.

Ten eerste is het fijn als het droog is. Niemand wil natuurlijk een nat pak als hij of zij aan het feesten is of naar een andere tent loopt.

Dan de ideale temperatuur. Dat is tussen 20 en 23 graden. Je kan dan heerlijk dansen en meebewegen met de muziek zonder direct een zweetuitbarsting te krijgen. Als de zon schijnt kan het maar zo zijn dat de temperatuur gaat stijgen. Een temperatuur van 18 tot 20 graden is dan ook niet verkeerd als de zon gaat schijnen.

Als laatste de wind. Die moet niet te hard waaien. Anders loop je het risico dat het festival wordt afgelast of wordt afgebroken. Een verkoelend briesje is het meest ideaal. Dan kun je nog een beetje afkoelen als je flink aan het feesten bent.