Weer AmsterdamWeer Amsterdam. Ga jij vandaag of binnenkort naar Amsterdam? Kijk dan hier alvast of het ook lekker weer wordt.

In Amsterdam zijn vele activiteiten te doen. Zo kan je er museums bezoeken, zoals het Rijksmuseum of Madame Tussauds. Er zijn ook vele restaurantjes waar je, met mooi weer natuurlijk, buiten kan eten of drinken. Wil je rust? Dan kan je naar het Vondelpark. Het is natuurlijk wel fijn als het dan niet gaat regenen.

Bij slecht weer zijn gelukkig ook genoeg leuke dingen te doen bij slecht weer. Je kan bijvoorbeeld naar de The Amsterdam Dungeon, wat een soort haunted house is. Hou je niet zo van spanning dan zijn er naast Madame Tussauds nog vele andere museums zoals NEMO voor als je van wetenschap houdt en Van Gogh Museum als je alles wil weten van Vincent van Gogh. Andere dingen die je kan doen bij slecht weer is naar een van de bioscopen. Een van de bekendste bioscopen is het Tuschinski Theater. Hou je van uitgaan en feesten, dan kan je in Amsterdam terecht bij AIR Amsterdam, Bitterzoet of een van de andere clubs.Goedkoop hotel Amsterdam

Goedkoop hotel Amsterdam. Van plan om te blijven slapen in Amsterdam? Zoek dan niet verder. Hieronder kun je een goedkoop hotel zoeken in Amsterdam.

Booking.com

Weer Amsterdam: vandaag, morgen en deze week