Weer Arnhem: Wat voor weer wordt het in Arnhem?

Weer Arnhem

Weer Arnhem. Ga je een deze dagen naar Arnhem. Dat wil je natuurlijk weten wat voor weer het gaat worden. Gaat het regenen of schijnt de zon? Wordt het warm of wordt het koud. Gelukkig zijn er ook een aantal binnenactiviteiten. Zo is er een wijn museum en een overdekt winkelcentrum. In Arnhem zijn ook 2 bioscopen te vinden. In Arnhem is ook een stadstheater waar verschillende voorstellingen te zien zijn. Je kan ook verschillende studies volgen.Burgers Zoo

Als je naar Burgers Zoo gaat wil je zeker dat je in elk geval droog weer hebt. Het is natuurlijk niet zo fijn om nat te worden als je de dieren bekijkt. Met regenachtig weer kunnen de dieren ook nog eens schuilen, waardoor je ze minder ziet. Er zijn ook dierenverblijven waar het overdekt is, zoals Burgers Bush en Desert. Burgers Zoo heeft 362 verschillende diersoorten en is ontstaan in 1913.

Openluchtmuseum

Net zoals bij Burgers Zoo is het fijn als je droog weer hebt als je naar het Openluchtmuseum gaat. Het museum is grotendeels buiten. Natuurlijk kan je wel een paraplu meenemen, maar fijn is dat natuurlijk niet. Mocht het echt heel hard gaan regenen of onweren, dan kan in een van de restaurantjes schuilen, waar je ook lekker kan eten.

Hotel Arnhem

Hotel Arnhem. Op zoek naar een hotel in het gezellige Arnhem? Boek hier voordelig jouw hotel en geniet van de stad.

Booking.com

Weer Arnhem