Weer Defqon 2022: Bekijk hier de verwachting!


Weer Defqon 2022

Weer Defqon 2022. Ben jij daar benieuwd naar? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Hier lees je de actuele weersverwachting voor Defqon. Als je naar dit festival toegaat, wil je natuurlijk dat het mooi weer wordt. Zeker nu het dit jaar eindelijk weer doorgaat.

Naast het weer van dit jaar tijdens Defqon, lees je ook wat het ideale festival weer is.

Lees dus snel verder en kom erachter wat voor weer het gaat worden!

Defqon wordt in 2022 gehouden donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 27 juni. Net zoals Lowlands wordt Defqon georganiseerd op het evenementen terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Weer Defqon 2022: De actuele verwachting

Defqon begint donderdag 23 juni erg warm. Het wordt dan 30 graden. Drink dus voldoende water die dag. Waarschijnlijk zal het niet de hele dag droog blijven. Er wordt ook regen verwacht. Vrijdag en zaterdag wordt het met 24 of 25 graden een stukje koeler. Er is dan ook kans op regen en mogelijk onweer. Zondag wordt het met 21 graden nog een stukje koeler en is er weer kans op regen. Op de warme start en de regen na, wordt het dus op zich goed festival weer.

Goed festival weer bestellen

Defqon wordt gehouden in juni en dan is de kans op goed festival weer groot. Toch kan het gebeuren dat het fris wordt, gaat regenen of onweren. Gelukkig kun je op Deze pagina mooi weer bestellen. Wie weet komt jouw weerwens wel uit en kun je met mooi weer gaan feesten. Daar gaan onze weer goden in elk geval hun best voor doen 🙂

Het ideale festival weer

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de kans op mooi weer in juni best groot is. Los daarvan lees je hieronder wat het ideale weer is tijdens een festival.

Ten eerste is het fijn als het droog is. Niemand wil natuurlijk een nat pak als hij of zij aan het feesten is of naar een andere tent loopt.

Dan de ideale temperatuur. Dat is tussen 20 en 23 graden. Je kan dan heerlijk dansen en meebewegen met de muziek zonder direct een zweetuitbarsting te krijgen. Als de zon schijnt kan het maar zo zijn dat de temperatuur gaat stijgen. Een temperatuur van 18 tot 20 graden is dan ook niet verkeerd als de zon gaat schijnen.

Als laatste de wind. Die moet niet te hard waaien. Anders loop je het risico dat het festival wordt afgelast of wordt afgebroken. Een verkoelend briesje is het meest ideaal. Dan kun je nog een beetje afkoelen als je flink aan het feesten bent.