Weer Defqon 2023: Bekijk hier de verwachting!


Weer Defqon 2023

Weer Defqon 2023. Ben jij daar benieuwd naar? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Hier lees je de actuele weersverwachting voor Defqon. Als je naar dit festival toegaat, wil je natuurlijk dat het mooi weer wordt. Zeker nu het dit jaar eindelijk weer doorgaat.

Naast het weer van dit jaar tijdens Defqon, lees je ook wat het ideale festival weer is.

Lees dus snel verder en kom erachter wat voor weer het gaat worden!

Defqon wordt in 2023 gehouden donderdag 22, vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni. Net zoals Lowlands wordt Defqon georganiseerd op het evenementen terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Weer Defqon 2023: De actuele verwachting

Tijdens Defqon 2023 zal de temperatuur overdag tussen 23 tot 26 graden zijn. Zondag wordt het met 29 graden nog warmer. De zon zal schijnen en er is af toe kans op een wolkje voor de zon. Er is geen kans op regen. De wind waait met windkracht 2 of 3 uit het noordoosten.

Het lijkt dus de meeste dagen goed festival weer te worden. Wel is het belangrijk veel water te drinken en je goed in te smeren. Anders zie de kans groot dat je zult verbranden.

Goed festival weer bestellen

Defqon wordt gehouden in juni en dan is de kans op goed festival weer groot. Toch kan het gebeuren dat het fris wordt, gaat regenen of onweren. Gelukkig kun je op Deze pagina mooi weer bestellen. Wie weet komt jouw weerwens wel uit en kun je met mooi weer gaan feesten. Daar gaan onze weer goden in elk geval hun best voor doen 🙂

Het ideale festival weer

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de kans op mooi weer in juni best groot is. Los daarvan lees je hieronder wat het ideale weer is tijdens een festival.

Ten eerste is het fijn als het droog is. Niemand wil natuurlijk een nat pak als hij of zij aan het feesten is of naar een andere tent loopt.

Dan de ideale temperatuur. Dat is tussen 20 en 23 graden. Je kan dan heerlijk dansen en meebewegen met de muziek zonder direct een zweetuitbarsting te krijgen. Als de zon schijnt kan het maar zo zijn dat de temperatuur gaat stijgen. Een temperatuur van 18 tot 20 graden is dan ook niet verkeerd als de zon gaat schijnen.

Als laatste de wind. Die moet niet te hard waaien. Anders loop je het risico dat het festival wordt afgelast of wordt afgebroken. Een verkoelend briesje is het meest ideaal. Dan kun je nog een beetje afkoelen als je flink aan het feesten bent.