Weer Paaspop 2022: Bekijk hier de verwachting!


weer Paaspop 2022

Weer Paaspop 2022. Ben jij daar benieuwd naar? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Hier lees je de actuele weersverwachting voor Paaspop. Als je naar dit festival toegaat, wil je natuurlijk dat het mooi weer wordt.

Naast het weer van dit jaar, lees je ook wat het ideale festival weer is.

Lees dus snel verder en kom erachter wat voor weer het gaat worden!

Weer Paaspop 2022: De actuele verwachting

Paaspop wordt in 2022 gehouden op 15, 16 en 17 april 2022. De weersverwachting ziet goed uit. Het wordt overdag 11 of 17 graden en 4 rot 7 graden in de nacht. Er is alle dagen kans op zon en er kunnen af en toe wolken zijn. De Wind zal waaien met windkracht 3 uit het noordwesten.

Hoewel het met 11 graden best nog fris is, is het toch heerlijk festival weer. Als de zon schijnen zal het nog wat warmer aanvoelen. 15 en 16 april wordt het 17 graden een stuk warmer. Dan zal ook de zon flink schijnen.

Goed festival weer bestellen

Paaspop wordt dit jaar gehouden in april en het is dan nog maar net lente. Er is dus geen garantie dat het ook daadwerkelijk goed festival weer gaat worden. Gelukkig kun je op Deze pagina mooi weer bestellen. Wie weet komt jouw weerwens wel uit. Daar gaan onze weer goden in elk geval hun best voor doen 🙂

Het ideale festival weer

Je hebt hierboven kunnen lezen dat het in april nog alle kanten op kan gaan met het weer. Los daarvan lees je hieronder wat het ideale weer is tijdens een festival.

Ten eerste is het fijn als het droog is. Niemand wil natuurlijk een nat pak als hij of zij aan het feesten is of naar een andere tent loopt.

Dan de ideale temperatuur. Dat is tussen 20 en 23 graden. Je kan dan heerlijk dansen en meebewegen met de muziek zonder direct een zweetuitbarsting te krijgen. Als de zon schijnt kan het maar zo zijn dat de temperatuur gaat stijgen. Een temperatuur van 18 tot 20 graden is dan ook niet verkeerd als de zon gaat schijnen.

Als laatste de wind. Die moet niet te hard waaien. Anders loop je het risico dat het festival wordt afgelast of wordt afgebroken. Een verkoelend briesje is het meest ideaal. Dan kun je nog een beetje afkoelen als je flink aan het feesten bent.