Weer Paaspop 2023: Bekijk hier de verwachting!


Weer Paaspop 2023

Weer Paaspop 2023. Ben jij daar benieuwd naar? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Hier lees je de actuele weersverwachting voor Paaspop. Als je naar dit festival toegaat, wil je natuurlijk dat het mooi weer wordt.

Naast het weer van dit jaar, lees je ook wat het ideale festival weer is.

Lees dus snel verder en kom erachter wat voor weer het gaat worden!

Weer Paaspop 2023: De actuele verwachting

Paaspop wordt in 2023 gehouden op 7, 8 en 9 april 2023. Het festival begint vrijdag en dan zal het droog zijn. De kans is groot dat de zon schijnt. Af en toe verschijnt er wel een wolkje voor de zon. De temperatuur stijgt overdag tot 12 graden. In de nacht daalt de temperatuur tot 7 graden.

Zaterdag 8 april wordt ongeveer hetzelfde weer verwacht als vrijdag. Ook dan zal de zon schijnen en is er kans op een wolkje voor de zon. Het wordt met 15 graden iets warmer overdag. In de nacht daalt de temperatuur tot 4 graden.

Ook zondag wordt het vooral zonnig en droog zijn. De temperatuur stijgt tot 16 graden overdag en daalt tot 5 graden in de nacht.

De wind zal deze dagen met windkracht 2 uit het zuidwesten waaien. Het wordt dus, op de frisse ochtenden na, heerlijk festival weer.

Goed festival weer bestellen

Paaspop vindt dit jaar begin april plaats. Het is dan nog maar net lente. Er is dus geen garantie dat het ook daadwerkelijk goed festival weer gaat worden. Gelukkig kun je op Deze pagina mooi weer bestellen. Wie weet komt jouw weerwens wel uit. Daar gaan onze weer goden in elk geval hun best voor doen 🙂

Het ideale festival weer

Je hebt hierboven kunnen lezen dat het in april nog alle kanten op kan gaan met het weer. Los daarvan lees je hieronder wat het ideale weer is tijdens een festival.

Ten eerste is het fijn als het droog is. Niemand wil natuurlijk een nat pak als hij of zij aan het feesten is of naar een andere tent loopt.

Dan de ideale temperatuur. Dat is tussen 20 en 23 graden. Je kan dan heerlijk dansen en meebewegen met de muziek zonder direct een zweetuitbarsting te krijgen. Als de zon schijnt kan het maar zo zijn dat de temperatuur gaat stijgen. Een temperatuur van 18 tot 20 graden is dan ook niet verkeerd als de zon gaat schijnen.

Als laatste de wind. Die moet niet te hard waaien. Anders loop je het risico dat het festival wordt afgelast of wordt afgebroken. Een verkoelend briesje is het meest ideaal. Dan kun je nog een beetje afkoelen als je flink aan het feesten bent.