Weer Pinkpop 2022: Bekijk hier de verwachting!

Weer Pinkpop 2022

Weer Pinkpop 2022. Ben jij daar benieuwd naar? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Hier lees je de actuele weersverwachting voor Pinkpop. Als je naar dit festival toegaat, wil je natuurlijk dat het mooi weer wordt. Zeker nu het dit jaar eindelijk weer doorgaat.

Naast het weer van dit jaar tijdens Pinkpop, lees je ook wat het ideale festival weer is.

Lees dus snel verder en kom erachter wat voor weer het gaat worden!

Weer Pinkpop 2022: De actuele verwachting

Pinkpop wordt in 2022 gehouden vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni. Er wordt voor dat weekend een temperatuur verwacht van 28 of 30 graden. Het wordt dus tropisch warm. Zondag zal het met 24 graden een stukje koeler worden. verder zal het droog blijven. Met deze temperaturen moet je goed drinken en je elke 2 uur insmeren met zonnebrand. De wind is niet zo krachtig en zal waaien met windkracht 3.

Goed festival weer bestellen

Pinkpop wordt gehouden in juni en dan is de kans op goed festival weer groot. Toch kan het gebeuren dat het fris wordt, gaat regenen of onweren. Gelukkig kun je op Deze pagina mooi weer bestellen. Wie weet komt jouw weerwens wel uit en kun je met mooi weer gaan feesten. Daar gaan onze weer goden in elk geval hun best voor doen 🙂

Het ideale festival weer

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de kans op mooi weer in juni best groot is. Los daarvan lees je hieronder wat het ideale weer is tijdens een festival.

Ten eerste is het fijn als het droog is. Niemand wil natuurlijk een nat pak als hij of zij aan het feesten is of naar een andere tent loopt.

Dan de ideale temperatuur. Dat is tussen 20 en 23 graden. Je kan dan heerlijk dansen en meebewegen met de muziek zonder direct een zweetuitbarsting te krijgen. Als de zon schijnt kan het maar zo zijn dat de temperatuur gaat stijgen. Een temperatuur van 18 tot 20 graden is dan ook niet verkeerd als de zon gaat schijnen.

Als laatste de wind. Die moet niet te hard waaien. Anders loop je het risico dat het festival wordt afgelast of wordt afgebroken. Een verkoelend briesje is het meest ideaal. Dan kun je nog een beetje afkoelen als je flink aan het feesten bent.