Weer Pinkpop 2023: Bekijk hier de verwachting!


Weer Pinkpop 2023

Weer Pinkpop 2023. Ben jij daar benieuwd naar? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Hier lees je de actuele weersverwachting voor Pinkpop. Als je naar dit festival toegaat, wil je natuurlijk dat het mooi weer wordt. Zeker nu het dit jaar eindelijk weer doorgaat.

Naast het weer van dit jaar tijdens Pinkpop, lees je ook wat het ideale festival weer is.

Lees dus snel verder en kom erachter wat voor weer het gaat worden!

Weer Pinkpop 2023: De actuele verwachting

Pinkpop wordt in 2023 gehouden vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni. De temperatuur stijgt dan 29 of 30 graden. De zon zal schijnen, al is er af en toe kans op wat wolken. Er zal geen regen vallen en de wind waait met windkracht 2 of 3 uit het zuidoosten en noordoosten. Het lijkt dus heerlijk festival weer te worden. Smeer je wel goed in want anders zal je verbranden. Drink ook voldoende water tijdens het feesten.

Goed festival weer bestellen

Pinkpop wordt gehouden in juni en zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is de kans op goed festival weer groot. Toch kan het gebeuren dat het fris wordt, gaat regenen of onweren. Gelukkig kun je op Deze pagina mooi weer bestellen. Wie weet komt jouw weerwens wel uit en kun je met mooi weer gaan feesten. Daar gaan onze weer goden in elk geval hun best voor doen 🙂

Het ideale festival weer

Ten eerste is het fijn als het droog is. Niemand wil natuurlijk een nat pak als hij of zij aan het feesten is of naar een andere tent loopt.

Dan de ideale temperatuur. Dat is tussen 20 en 23 graden. Je kan dan heerlijk dansen en meebewegen met de muziek zonder direct een zweetuitbarsting te krijgen. Als de zon schijnt kan het maar zo zijn dat de temperatuur gaat stijgen. Een temperatuur van 18 tot 20 graden is dan ook niet verkeerd als de zon gaat schijnen.

Als laatste de wind. Die moet niet te hard waaien. Anders loop je het risico dat het festival wordt afgelast of wordt afgebroken. Een verkoelend briesje is het meest ideaal. Dan kun je nog een beetje afkoelen als je flink aan het feesten bent.