Weer Pinkpop 2024: Bekijk hier de verwachting!


Weer Pinkpop 2024

Weer Pinkpop 2024. Ben jij daar benieuwd naar? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Hier lees je de actuele weersverwachting voor Pinkpop. Als je naar dit festival toegaat, wil je natuurlijk dat het mooi weer wordt. Zeker nu het dit jaar eindelijk weer doorgaat.

Naast het weer van dit jaar tijdens Pinkpop, lees je ook wat het ideale festival weer is.

Lees dus snel verder en kom erachter wat voor weer het gaat worden!

Weer Pinkpop 2024: De actuele verwachting

Pinkpop wordt in 2024 gehouden vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni. Volgens de huidige verwachting wordt het goed weer voor een festival. Vrijdag wordt de minste dag. Dan wordt er regen verwacht. De temperatuur stijgt die dag naar 23 graden.

Zaterdag en zondag blijft wel droog. De temperatuur gaat wel iets omlaag naar 19 graden. Gelukkig zal de zon zich ook laten zien. Als de zon schijnt voelt het een stuk aangenamer. Dan de wind. Die zal waaien met windkracht 3 uit het noordoosten.

Goed festival weer bestellen

Pinkpop wordt gehouden in juni en zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is de kans op goed festival weer groot. Toch kan het gebeuren dat het fris wordt, gaat regenen of onweren. Gelukkig kun je op Deze pagina mooi weer bestellen. Wie weet komt jouw weerwens wel uit en kun je met mooi weer gaan feesten. Daar gaan onze weer goden in elk geval hun best voor doen 🙂

Het ideale festival weer

Ten eerste is het fijn als het droog is. Niemand wil natuurlijk een nat pak als hij of zij aan het feesten is of naar een andere tent loopt.

Dan de ideale temperatuur. Dat is tussen 20 en 23 graden. Je kan dan heerlijk dansen en meebewegen met de muziek zonder direct een zweetuitbarsting te krijgen. Als de zon schijnt kan het maar zo zijn dat de temperatuur gaat stijgen. Een temperatuur van 18 tot 20 graden is dan ook niet verkeerd als de zon gaat schijnen.

Als laatste de wind. Die moet niet te hard waaien. Anders loop je het risico dat het festival wordt afgelast of wordt afgebroken. Een verkoelend briesje is het meest ideaal. Dan kun je nog een beetje afkoelen als je flink aan het feesten bent.